MADRacing heeft een expertise en passie voor motoren

Gratis nazomer testrun 18 oktober 2014
 Zaterdag 18 oktober geven wij een gratis testbankrun weg op onze Tovami400 testbank, om afscheid te nemen van de mooie zomer.
Michelin Aktie
Wij hebben een doorlopende Michelin aktie. Vraag de dagprijs voor uw motorfiets op 0226-342525.
Sleutel cursus
Het gevoel van vrijheid dat een motor je geeft is een genot. Het zelf onderhoud plegen schenkt voldoening en kan behoorlijk schelen in de kosten. Je krijgt gedurende deze cursus meer inzicht in ...

MADRacing heeft een expertise en passie voor motoren, gespecialiseerd in het onderhouden en tunen van alle typen motoren gecombineerd met een no-nonsense houding; dat is waar MADRacing bij motorminnend West-Friesland bekend om staat. Niet alleen kan de motor op een waarderend doch analytisch oog rekenen maar staat er voor de klant ook een bakje koffie klaar en is er een luisterend oor voor alle motorgerelateerde wensen.

Eigenaren Mark en Annemiek Douwes zijn altijd bereid om goed onderbouwd advies te geven en te helpen bij het vinden van een passende oplossing tegen schappelijke tarieven.

opening-madracing-25opening-madracing-14image0030_31

Ook kunnen wij uw motor stallen voor de winter, met desgewenst een winter beurt. Onze werkplaats kan ook beschikbaar worden gesteld voor de doe-het-zelfers tegen zeer schappelijke en vriendelijke tarieven. En voor de minder technische onderlegde motor rijders geven wij sleutel cursussen zodat U zelf het kleine onderhoud aan uw motor kan verrichten of indien nodig zelf onderdelen kan vervangen zonder uw motor weg te brengen ter reparatie. Op vakantie kunt U hier veel profijt van ondervinden.

Diensten:
Consignatie verkoop
testbank
Reparaties
Tuning
Verkoop van onderdelen
Verkoop van tweedehands motoren

Daarnaast beschikken wij over de modernste uitlees apparatuur waaronder een Texa TXB en een heuse testbank Tovami 400, waardoor eventuele mankementen snel aan het licht gebracht kunnen worden, zodat nodeloos zoeken naar verborgen storingen tot een minimum worden ingekort.

XJR1200turbo-Medium

Daarnaast is het altijd fijn om te weten of er niets schort aan uw motorfiets en is een testbankrun de uitgewezen plek om uw motorfiets te voorzien van testrapport en een vermogensuitdraai met duidelijke Air/Fuel lijn.

Wilt u uw motor beter laten lopen of er meer uithalen bel ons dan even voor een afspraak op 0226-342525
Een run op onze testbank kost 37,50 euro, voor projecten hanteren wij aparte prijzen.
Coureurs (licentiehouders) krijgen op testwerk 50% korting


MADRacing

Comments are closed.